اطلاعات بیشتر
کولر گازی و اسپلیت 36000 سرد و گرم R410تک الکتریک
مشخصات
کولر گازی و اسپلیت ایستاده تک الکتریک سری POWER دارای دو مدل مخصوص مناطق حاره ای و مخصوص مناطق معتدل می باشد.
کولر گازی و اسپلیت ایستاده تک الکتریک سری POWER مخصوص مناطق حاره ای در دو مدل فقط سرد و سرد/گرم بوده که هر دوی این مدل ها دارای ظرفیت های 36000 ، 48000 و 60000 BTU متناسب برای متراژهای مختلف می باشد.
کولر گازی و اسپلیت ایستاده تک الکتریک سری TOWER مخصوص مناطق معتدل، سرد و گرم بوده و دارای ظرفیت های 60000 و 96000 BTU متناسب برای متراژهای گوناگون می باشد.
کولر گازی و اسپلیت ایستاده تک الکتریک سری POWER با بهرمندی از کمپرسور پیستونی و گاز مبرد R22 دارای رده انرژی B می باشد. کولر گازی و اسپلیت ایستاده تک الکتریک سریPOWER دارای ضمانت نامه گارانتی می باشد.

مونو الکتریک "BTFS-ULTRA TROPical-36CT3" یک سیستم تهویه مطبوع قدرتمند است. عملکرد خنک کننده برای این سیستم تهویه مطبوع در نظر گرفته شده و فاقد گرما است.
با 36000 ظرفیت و ظرفیت خنک کننده بالا تولید می شود ، برای فضاهای بزرگ مناسب است. سیستم خنک کننده یکپارچه BTFS-ULTRA TROPICAL-36CT3 می تواند تا 1860 متر مکعب در ساعت گرم کند. طول لوله های افقی و عمودی محدود به این واحد نیست و تقریباً در هر ساختمان قابل استفاده است.
حداکثر طول لوله تا 25 متر و ارتفاع آن تا 10 متر می رسد. استفاده از یک کمپرسور با راندمان بالا باعث خنک شدن استقلال شده است.
صدای پنل داخلی بین 50 تا 56 دسی بل است که برای خنک کننده ایستادن کمی خنک است. به طور طبیعی صدای واحد خارجی بیشتر است و می تواند تا 63 دسی بل برسد. لازم به ذکر است که Monoelectric در کولر خود از کمپرسور پیستونی استفاده می کرد.
فروش نصب و سرویس کولرگازی تک الکتریک